Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2018
Mosdó alatti szekrény

Mosdó alatti szekrény

Kiegészítő tárolóhely a mosdó alatt Rendezett, mégis könnyen hozzáférhető tárolás: a szifonkivágással ellátott mosdó alatti szekrény új helyet biztosít a fürdőszobacikkek számára. A tágas, fogantyú nélküli fiók nagyon könnyen, nyomásra nyitható és becsukható. Fürdőszobai szekrény modern dizájnnal Ez a szekrény karcsú, mindössze 7 mm vastagságú korpusszal rendelkezik. A krómozott fémből készült talpakkal ellátott, erezett, valódi fahatású front modern megjelenést biztosít a fürdőszobában. Lebegő vagy álló? Az ehhez a termékcsaládhoz tartozó bútorok választás szerint lebegő hatással szerelhetők a falra vagy a négy krómozott fémtalpra állíthatók.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2018  Akár 50% kedvezménnyel

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.