Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 32 2018
Mosogatókefe cserélhető rátétekkel

Mosogatókefe cserélhető rátétekkel

Két cserélhető rátét Egy "kattintás" és a klasszikus edénytisztító keféből palackmosó kefe lesz! Hiszen ez a kefe két olyan különböző rátéttel rendelkezik, amelyek nagyon könnyen kicserélhetők - attól függően, hogy éppen mit mosogatunk. A keskeny, hajlékony rátét tökéletes kancsókhoz, teáskannákhoz és vázákhoz. A kerek rátét csészék, borospoharak és tálak mosogatásakor tesz jó szolgálatot. Mindkét rátét nedvszívó habszivacsból készült és különösen kíméletesen tisztít - nem karcolják össze a felületeket. A markolatot kézreálló softgrip felülettel, akasztófüllel és -szalaggal látták el. A fenntarthatóságra is gondolnak! Ez a kefe duplán fenntartható. Egyrészt 50%-ban újrahasznosított anyagból készült, másrészt pedig a markolata is többször felhasználható: csak rendeljen egy készlet cserélhető rátetet és máris folytatódhat a mosogatás!
2 995 Ft
2 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Edényszárító

Levehető evőeszköztartóval
4 495 Ft Quickshop

Ezüst- és ékszertisztító segédeszköz

Ezüst, arany, vörösréz, nemescél stb. tisztításához
2 995 Ft 2 295 Ft Quickshop

Evőeszköztisztító

A gyors és könnyű tisztításhoz
2 995 Ft 2 295 Ft Quickshop

Ezüst - és ékszertisztító segédeszköz

Ideális ezüst, arany, vörösréz, nemesacél stb. tisztításához
3 295 Ft 2 995 Ft Quickshop

Mosogatóeszköz-tartó

Mosogatókefe, szivacs stb. helytakarékos tárolására
3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop