Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2018
Mosógépszekrény

Szekrény mosógéphez

A mosógép vagy a szárítógép fölötti tárolóhely gyakran kárba vész. Ennek a mosógépszekrénynek köszönhetően azonban ez a hely is optimálisan kihasználható. A maximum 62 centiméter széles gépek fölött elegendő hely áll rendelkezésre például a ruhanemű, mosószer vagy egyéb háztartási segédeszközök számára. Értékes és praktikus A két különböző méretű ajtó és a - végigfutó lyuksornak köszönhető - különböző magasságba behelyezhető polclapok révén a legkülönfélébb méretű kellékek is elhelyezhetők. Az ajtókat ezen kívül mindkét oldalon halk becsukást biztosító ütközéstompítóval és egyszerű beszerelést lehetővé tevő kivetőpántokkal látták el. A hátoldalon lévő takarólemez megakadályozza, hogy olyan nem szép rés jöjjön lére, amelyen keresztül a szekrény mögötti fal láthatóvá válik. Annak érdekében, hogy ne blokkolja a hagyományos mosógép-csatlakozókat, a hátfalon lévő kereszttartó két különböző pozícióban elhelyezhető. Az állítható talpak a padló egyenetlenségeit legfeljebb egy centiméterig képesek kiegyenlíteni, így könnyen a felhasználási helyhez igazítható. Ez az egyszerű szekrény a strapabíró és ütésálló műanyagéleknek köszönhetően különösen tartós és sokáig lesz segítségére a háztartásban.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.