Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 40 2017
Mozgásérzékelő LED-es fényszóró

Mozgásérzékelő LED-es fényszóró

Ezzel a LED-es fényszóróval házbejáratok, kerti házak vagy kocsibeállók emelhetők ki a sötétségből. A mozgatható szenzorral ellátott mozgásérzékelő nagy észlelési sugárral rendelkezik. NiMH akkumulátorral látták el, energiát pedig egy külön napelemes modul biztosít számára. LED-es fényszóró igény szerinti beállítási lehetőségek A mozgásérzékelő bekapcsolási pontja a sötétség beállított fokozatától függően variálható, ezen kívül a világítás időtartama is megválasztható 10 és 60 másodperc között. A fényszóró vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető.
8 495 Ft
8 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.