Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 18 2017
Muffin sütőforma fedéllel

Muffin sütőforma fedéllel

Muffin sütéséhez, szállításához, tálalásához és tárolásához Ez a 12 db-os, fedeles muffin sütőforma igai sokoldalú tehetség: sütőforma, szállító, tálaló- és tárolódoboz egyben. A zárakkal ellátott fedél a kényelmes szállítás érdekében hordozófülekkel készült. Még a kidíszített cupcake-ek is elférnek alatta, hiszen a fedél egyedülállóan magas. Tálaláskor a fedél a sütőforma alatt rögzíthető. Sütőforma GREBLON® B1 tapadásmentes bevonattal A GREBLON® B1 tapadásmentes bevonat megakadályozza a tészta letapadását és megkönnyíti a sütőforma tisztítását. A muffinok könnyen kivehetők a formából. 230 °C-ig hőálló.
4 995 Ft
4 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek