Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 30 2016
Muffin sütőforma

Muffin sütőforma, greblon

Sós vagy édes - számos variáció létezik, ám mégis a kis muffin sütőformákban készülnek a legfinomabb sütemények. Ez itt egy stabil fémkeretből áll, amely GREBLON® B1 minőségi tapadásmentes bevonattal készült, így megakadályozza a tészta letapadását és könnyen tisztítható. Szilikon formácskákkal Ez a készlet azért praktikus, mert a hozzáillő formácskákat is tartalmazza. A hat kis sütőforma rugalmas szilikonból készült, így a muffinok nagyon könnyen kivehetők belőlük. Aki rögtön hozzá is akar fogni a muffinsütéshez, az máris kipróbálhatja a mellékelt receptjavaslatot. Anyag: Fémkeret GREBLON® B1 minőségi tapadásmentes bevonattal Szilikon betétek


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.