Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2018
Multifunkcionális akasztórendszer

Multifunkcionális akasztórendszer

A falcolt ajtók kiválóan alkalmasak arra, hogy kiegészítő helyet biztosítsanak a dzsekik vagy a törölközők számára - ennek a multifunkcionális akasztórendszernek a segítségével. Legfeljebb 1,8 cm falcvastagságú ajtókhoz illik és tetszés szerint, különböző formákban felszerelhető - nincs szükség fúrásra vagy ragasztásra. Az akasztórendszer öt gombbal rendelkezik a textíliák vagy kiegészítők felakasztásához, ezen kívül négy öntapadó szilikonkorong akadályozza meg, hogy a fogasok zörögjenek az ajtó kinyitásakor vagy becsukásakor. A rendszer négy csíkból, egyenként öt gombból és csavarokból, valamint két akasztóból tevődik össze.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.