Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2018
Multifunkcionális aprító

Multifunkcionális aprító

Sokoldalú konyhai segédeszköz Ez a multifunkcionális aprító a legkeményebb dióval is megbirkózik - a szó szoros értelmében. Kiváló minőségű nemesacél késével természetesen az olyan "egyszerűbb" hozzávalókat is felaprítja, mint a fűszernövények, vöröshagyma vagy zöldségek. Kényelmes használat A keverőtartályt maximális űrtartalom-jelöléssel látták el, szórófedelén pedig különböző méretű nyílások találhatók - így főzés vagy sütés közben optimálisan adagolhatók az egyes hozzávalók. A levehető motorrész egy nagy be-/kikapcsolóval rendelkezik, ezáltal a konyhai segédeszköz kényelmesen és egy kézzel használható. Biztonságos működés Ha kissé fel is gyorsulnak a munkafolyamatok a konyhában, a biztonságos munkavégzés akkor is garantált. Az aprító a biztonsági szerkezetnek köszönhetően kizárólag összeszerelés és rögzítés után üzembe helyezhető. A kést és a keverőtartályt egy-egy biztonsági kapcsolóval látták el, a szilikontalpak pedig kellő stabilitásról gondoskodnak. A keverőtartály a késbetéthez és a szórófedélhez hasonlóan mosogatógépben tisztítható.
4 995 Ft
4 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.