Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 32 2018
Multifunkcionális cipősszekrény

Cipős szekrény, akasztós résszel

Négyszeresen praktikus szekrény visszafogott dizájnnal Ebben a multifunkcionális cipősszekrényben a legkülönfélébb lábbelik elhelyezhetők. Tárolóhelyet biztosít és akár munkafelületként is használható. Sok hely a sok cipőnek A felső lenyíló rekesz mögött egy bokacsizmák és bakancsok számára helyet biztosító polclap rejtőzik. Alatta egy olyan 90°-ban nyitható lenyíló rekesz található, amely pultként vagy tárolófelületként is használható. A cipősszekrény közepén egy kétsoros betéttel ellátott kibillenthető rekesz helyezkedik el a legfeljebb 45-ös méretű cipőknek. A két nyomásra nyíló, fogantyú nélküli ajtó mögött, a szekrény alsó végén egy csizmák felakasztására szolgáló, négy csíptetővel ellátott tartórúd található. A külső oldalon lévő strapabíró, ütésálló és tartós műanyagélek különösen erőssé teszik ezt a cipőtartó komódot.
53 995 Ft
53 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.