Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 15 2017
Multifunkcionális kendő, sötétkék-melanzs

Multifunkcionális kendő, sötétkék-melanzs

Hétféleképpen hordható multifunkcionális kendő Ne is induljon útnak kedvenc multifunkcionális kendője nélkül! Összesen hét variációval védheti fejét és nyakát a hideg széltől, vagy ha szükséges, a naptól is: kalózkendőként sapkaként sálként homlokpántként kámzsaként nyakvédő kendőként Kendő funkcionális anyagból Dry Active Plus kidolgozása teszi a kendőt lélegzővé, nedvességelvezetővé és hőszigetelővé. Magas Lenzing Viskcose® tartalma mindemellett kellemesen puhává teszi, az elasztán pedig formatartásról és tökéletes illeszkedésről gondoskodik. A divatos, bőrhatású elem visszafogott, mégis különleges megjelenést biztosít.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.