Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2018
Multifunkcionális vágó

Multifunkcionális vágó

Gyümölcs- és zöldségvágó Ez a multifunkcionális eszköz számos lehetőséget kínál a gyümölcsök vagy zöldségek feldolgozása során. Egy olyan kétféle méretű, levehető, hajlított vágó résszel rendelkezik, amely ideális dinnye, avokádó vagy kivi gyümölcshúsának kiszedéséhez. Az alul lévő hullámos szegély avokádó vagy más puha gyümölcs és zöldség felvágására szolgál, a kanál alakú rész pedig például érett avokádó könnyű szétnyomásához használható. A beépített gömb alakú kiszedővel mutatós dinnye- vagy avokadógömbök állíthatók elő - ideális gyümölcssalátákhoz. A vágóeszköz helytakarékosan egymásba illeszthető és kényelmesen, mosogatógépben tisztítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.