Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2018
Multifunkciós szekrény, fehér

Multifunkciós szekrény, fehér

Ez a Nordic termékcsaládhoz tartozó szekrény letisztult, skandináv dizájnjával minden konyhában pompásan mutat - és igény szerint, a különböző adottságoknak és igényeknek megfelelően alakítható. Igazi sokoldalú tehetség, ha a háztartási eszközök rendezett tárolásáról van szó. 1 oldal fiókkal és 3 variálható polclappal A széles ajtó széles nyitásszögű pántjának köszönhetően nagyra nyitható, belső oldalán pedig öt akasztó, egy tartóléc és egy jegyzetekhez - vagy kedves üzenetekhez - való krétatábla található. Az ajtó mögött egy teljes kihúzású, maximális keretmagasságú, tágas fiók rejtőzik a tárolóhely optimális kihasználása érdekében, valamint három olyan polclap, amelyek mindegyike öt különböző magasságba állítható. Így például a fiók alatti hely egy italos rekesz tárolására használható. A fiók feletti rögzített rakodópolc kábelkivezető nyílással rendelkezik, ezáltal konyhagépek tárolására is alkalmas. 1 oldal 6 variálható polclap A keskeny ajtó a kivetőpántok segítségével könnyen felszerelhető, mögötte pedig egy olyan végigfutó rekesz található, amelybe összesen hat polclap helyezhető. A végigfutó lyuksornak köszönhetően a polclapok magassága tetszés szerint állítható - ám akár teljesen ki is vehetők, az így megmaradó hely például vasalódeszka vagy egyéb hosszúkás eszközök tárolásához tökéletes. Különösen tartós A szekrény tömör kőrisfából készült tartószerkezettel rendelkezik, kiváló minőségű strapabíró és ütésálló műanyagélekkel ellátott kidolgozása révén pedig különösen tartós. Az ajtók és a fiók egyszerűen, kényelmesen, nyomásra nyílnak.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.