Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2017
Nagy mosdóasztal

Nagy mosdóasztal

Purista dizájn egy leheletnyi romantikával: a fürdőszobai mosdóasztal díszes kerámiafogantyúkkal és rácsos hatású alsó tárolófelülettel rendelkezik. Az asztalt strapabíró műanyagélek látták el, a műanyag padlókímélő betétekkel készült tömör lábak pedig kellő stabilitást biztosítanak - így nedves helyiségekben is ideálisan használható. Négy fiók A mosdóasztal egy olyan terméskőhatású, szabványos szifonkivágással ellátott, strapabíró asztallappal rendelkezik, amely kereskedelmi forgalomban kapható, ráhelyezhető mosdókagylókhoz használható. Bal- és jobboldalon két-két teljes kihúzású fiók, középen pedig - a szifonkivágás előtt - két fiókot imitáló előlap található.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.