Schließen
Termékek Naptári hét 22 2019
Nagy utazótáska hátizsákfunkcióval

Nagy utazótáska hátizsákfunkcióval

Vízhatlan hátizsákok Kempingezés, túrázás vagy vízi sportok és egyéb olyan szabadtéri tevékenységek közben, mint a kerékpározás és a motorozás, nem felszerelésünkkel szeretnénk foglalkozni - még akkor sem, ha az időjárás hirtelen kellemetlenné válik. Ezért ennek a vízálló hátizsáknak köszönhetően egy gonddal kevesebb. Sokoldalúan használható A hátizsák a lezárt varrásoknak és a kétutas cipzárnak köszönhetően a nagy főrekeszben szárazon tartja a tartalmát, a víztaszító, átlátszó rekeszben az igazolvány is biztonságosan tárolható, oldalt pedig egy további cipzáras rekesz található. A sokoldalú táska oldalt, valamint elől és hátul széles hordozófülekkel rendelkezik, a hátizsák- és a vállpántok levehetők és állíthatók. Így a sokoldalú kísérő nem csak hátizsákként használható, hanem tárolózsákként vagy útitáskaként.
9 995 Ft
9 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek