Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2018
Nagyító LED-es megvilágítással

Nagyító LED-es megvilágítással

Ennek a nagyítónak köszönhetően részletek iránti szenvedélyét kedve szerint kiélheti: 2,5-szeres nagyítású nagy lencsével és egy 5-szörös nagyítású kisebb lencsével rendelkezik. A nagyító a rugalmas karnak köszönhetően optimálisan elhelyezhető, a két fényesen világító LED pedig ideális megvilágításról gondoskodik. Kézimunkához ideális A nagyító ideális aprólékos kreatív munkákhoz és kézimunkához, gumírozott csíptetőfelületével pedig anélkül erősíthető az asztallapra, hogy azt megkarcolná. A karcálló akrilüvegből készült minőségi lencsék ápolására egy olyan lencsevédő szolgál, amely egyidejűleg lencsetisztító kendőként is használható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.