Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2016
Nagyméretű vákuumos tárolózsák

Nagyméretű vákuumos tárolózsák

Akár 75%-nyi helymegtakarítás Ha a textíliákból és az ágyneműkből távozik a levegő, az akár 75%-nyi helymegtakarítást eredményez! Legalább is akkor, ha a tároláshoz ezt a praktikus, nagyméretű vákuumos tárolózsákot használja. Ideális védelmet nyújt a por, a nedvesség, a szagok és a molylepkék ellen - és tartósan használható. Egyszerű használat Egyszerűen csak szívja ki a levegőt egy porszívó segítségével, zárja le a vákuumos fedelet, kész is. Az alj nagyobb stabilitást kölcsönöz a zsáknak. A tasak összenyomva tökéletesen beleillik a tárolótasakba. A zsákot cipzárral, két praktikus hordozófüllel és ablakkal is ellátták.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 29/2016  Tiszta kényelem!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.