Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2018
Nagyméretű vákuumos táska

Nagyméretű vákuumos táska

A szezonális ruhák és ágyneműk jó szolgálatot tesznek, ha éppen szükség van rájuk. Ezt követően azonban sok helyet foglalnak. Ebben a nagyméretű vákuumos táskában tökéletesen eltárolhatók - a beépített vákuumos tasaknak köszönhetően akár 75%-nyi helyet is megtakarít. Optimális védelmet nyújt A táska könnyen megtölthető, a levegő porszívó segítségével kiszívható belőle és kész is. A tasak összetömörítve tökéletesen beleillik a táskába és tartalmának hosszú távú védelmet nyújt a por, a nedvesség, a szagok és a molylepkék ellen. A sokáig használható táskát elöl jobb átláthatóságot biztosító ablakkal, körbefutó cipzárral és két hordozófüllel látták el. A belehelyezhető alj nagyobb stabilitást kölcsönöz, a használati útmutató pedig a közvetlenül a tasakon található.
4 495 Ft
4 495 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.