Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
Napelemes gömblámpa

Napelemes gömblámpa

Ez a napelemes gömblámpa szürkületkor és naplemente után hangulatos megvilágításról gondoskodik a kertben vagy a teraszon. A gömblámpa törésbiztos, időjárásálló műanyagból készült, beépített napelemmel rendelkezik, valamint földnyárssal vagy anélkül használható. Automatikusan bekapcsolás A lámpa szürkületkor automatikusan bekapcsol, majd hangulatos, lágy színátmenet vagy egy szín folyamatos világítása közül lehet választani - hangulattól függően. A lámpa egy beépített LED-del rendelkezik, a be-/kikapcsoló az alján található, a lítiumion akkumulátor pedig hosszú élettartamról gondoskodik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.