Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2016
Napelemes kerékpárkomputer

Napelemes kerékpárkomputer

Kerékpártartozékok és kerékpárnavigáció Sokkal több, mint egy sebességmérő: ennek a napelemes kerékpárkomputernek semmi sem kerüli el a figyelmét. Napelem támogatású, az elemes üzemmódnak köszönhetően azonban nem csak napfénnyel működik. A világító kijelző segítségével a kerékpártúra során mindig ellenőrzés alatt tartható a maximális, az átlagos és az aktuális sebesség, emellett további funkciók és adatok is megjeleníthetők. A kerékpárkomputer a felfröccsenő víz ellen védett, az adatok pedig a keréken található adóról rádiójel segítségével a villán lévő vevőig továbbítódnak. Számtalan funkció Kijelzi a sebességet, a maximális és az átlagos sebességet, valamint a teljes menetidőt Megtett út számláló számláló/visszaszámláló funkcióval, számolja a szakaszokat és az összes megtett kilométert Eltárolja a legmagasabb, valamint a legalacsonyabb hőmérsékletet Memóriafunkció 2 kerékpár számára és képes összehasonlítani a sebességeket Kijelzi a pontos időt és a hőmérsékletet Ha nem használja, a komputer magától kikapcsol Kijelzi az óránkénti kalóriafogyasztást és a teljes kalóriafogyasztást Műszaki részletek: Egy készlet elemmel több, mint 1 évig működik Adófrekvencia 110–120 kHz Zavarmentes maximális vételi hatósugár kb. 60 cm Működési tartomány –10 és +50 °C között

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2016  Gyerekruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.