Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 15 2017
Napelemes kerékpárkomputer

Napelemes kerékpárkomputer

Sokkal több, mint egy sebességmérő: ennek a napelemes kerékpárkomputernek a használatával semmi sem kerülheti el a figyelmét. Napelemmel működik, ám az elemes üzemmódnak köszönhetően az sem gond, ha éppen nem süt a nap. A megvilágítható kijelző révén nappali és éjszakai kerékpáros túra esetén is leolvasható a maximális, az átlagos és a pillanatnyi sebesség és még sok egyéb más információval is szolgál. A kerékpáros komputer a ráfröccsenő víz ellen védett. Az adatokat az adó vezeték nélkül, rádiójel segítségével továbbítja a vevőhöz. Kerékpáros komputer rengeteg funkcióval 3-féle sebességkijelzés: maximális/átlagos/pillanatnyi Távolságkijelzés kilométerben és mérföldben Idő- és hőmérsékletkijelzés Kijelzi a kalória-felhasználást Automatikus kikapcsolás funkció Adapterrel rögzíthető a kormányra és a villára


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.