Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 21 2017
Napelemes lampion, 20×16 cm

Napelemes lampion, kicsi

Napelemes lampion - sötétedéskor automatikusan bekapcsol Naplemente után az időjárásálló lámpaernyővel ellátott lampionban lévő izzó életre kel és a beépített, melegfehér fénnyel világító LED-ekkel varázslatos fénnyel ragyogja be a kinti területet, például a kertet vagy az erkélyt. A lámpa a hordozófül segítségével például fára is akasztható. Lampion beépített napelemmel Az energiatermelés energiatakarékos és környezetbarát módon egy beépített napelem, az áramellátás és -tárolás pedig akkumulátor segítségével történik. A lampion mindemellett be-/kikapcsolóval működtethető.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.