Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 11 2017
Napelemes LED-es lampion, zöld

Napelemes LED-es lampion, zöld

Sötétedéskor automatikusan bekapcsol Ahogy lemegy a Nap, a lampion világítani kezd és varázslatos hangulatról gondoskodik a kertben vagy az erkélyen. A lámpa az akasztófül segítségével felakasztható például az ágra. A ráfröccsenő víz ellen védett és időjárásálló textilernyővel látták el, ezért egész évben alkalmas kültéri használatra. A LED melegfehér fénnyel világít. Beépített napelemes modul Az áramtermelés energiatakarékos és környezetbarát módon a beépített napelemes modul, az áramellátás és -tárolás pedig a beépített NiMH akkumulátor segítségével történik. A lampiont az igény szerinti vezérléshez be- és kikapcsolóval is ellátták.
3 995 Ft
3 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek