Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2017
Napelemes madáretető

Napelemes madáretető

Így garantáltan egy tollas téli vendég számára sem marad észrevétlen a madáreleség: az időjárásálló, sárga, napelemes madáretető nagyon könnyen megtölthető finomságokkal a madarak számára - melegfehér fénnyel világító LED-jével pedig hangulatos megvilágításról gondoskodik. Napelemes madáretető LED-es világítással A LED energiatakarékos és környezetbarát módon egy beépített napelemes modul segítségével működtethető. A lámpa szürkületkor automatikusan bekapcsol, ám a belül található be- és kikapcsoló segítségével is üzemeltethető.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.