Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 21 2017
Napelemes világító asztalka

Napelemes világító asztalka

Napelemes asztalka - kellemes hangulatot biztosít a kertben Varázslatos világító objektum és tárolóhely egyben: ennek a törésbiztos, időjárásálló műanyagból készült napelemes asztalkának a belsejében egy olyan színváltós LED található, amely különböző színekkel világítja meg az asztalt. A színek lágyan folynak át egymásba, ám egy szín folyamatos világítása is beállítható. A világító asztalt alján be-/kikapcsolóval is ellátták. Csúszásmentes szilikontalpak gondoskodnak a kellő stabilitásról. Környezetbarát napenergia A napelemes asztalka egy olyan hosszú élettartamú lítiumion akkumulátorral rendelkezik, amelyet a beépített napelem lát el energiával. Szürkületkor a lámpa automatikusan bekapcsol.
27 995 Ft
27 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.