Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 19 2018
Napelemes világító asztalka

Napelemes világító asztalka

Nappal kisasztal - és hangulatos fényforrás a sötétben: ez a napelemes világítással ellátott kültéri asztal szürkületkor és naplemente után kellemes fényhatásról gondoskodik a kertben vagy a teraszon. Az asztal törésbiztos, időjárásálló műanyagból készült és egy beépített napelemmel rendelkezik. Automatikus bekapcsolás A világítási funkció szürkületkor automatikusan bekapcsol, majd hangulatos, lágy színátmenet vagy egy szín folyamatos világítása közül lehet választani - hangulattól függően. A lámpa egy beépített LED-del rendelkezik, a be-/kikapcsoló az alján található, a szilikontalpak pedig kellő stabilitásról gondoskodnak.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.