Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Napfénylámpa
Sajnos már elfogyott

Napfénylámpa

16 995 Ft -44% - Az Ön megtakarítása 7 500 Ft
9 495 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Szimulált napfény, melynek fényerőssége 15-20 cm-es távolság esetén kb. 10.000 lux
  • Vibrálás és UV-mentes
  • Visszahajtható talppal - falra is szerelhető

Napfénylámpa

Megrendelési szám: 52426

A napfény jótékony szimulációja


Amikor a napok rövidebbé válnak, egy napfényes fényzuhany segíthet a téli depresszió leküzdésében. A napfénylámpa 15-20 cm-es távolság esetén kb. 10.000 lux fényerősséggel szimulálja a napfényt. A fény vibrálás és UV-mentes.

Kényelmes kidolgozás

A napfénylámpa kényelmesen, 1 gombbal üzemeltethető. A visszahajtható talpnak köszönhetően falra is szerelhető. 45 wattos fénycső, valamint használati útmutató is tartozik hozzá.

Szín:

Fehér

Anyag:

Műanyag ház

Méret:

SZÉ x MA x MÉ 20 cm x 27 cm x 7 cm
Megvilágítási felület kb. 21 x 20 cm
Kábelhossz kb. 1,4 m

Súly:

Kb. 800 g

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

52426

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.