Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 35 2018
Nemesacél gyümölcsgőzölő

Nemesacél gyümölcsgőzölő

A saját készítésű gyümölcs- és zöldséglevek egyszerűen mennyeiek - ezzel a gyümölcsgőzölővel pedig bármely konyhában elkészíthetők. Az edény a gyümölcsöket és a zöldségeket maggal együtt, hámozatlanul, kíméletesen, gőzzel hevíti fel, az aromák, a szín és az íz ugyanúgy megmaradnak, akár az ásványi anyagok és a vitaminok. Tartósítószerek? Téves riasztás. A levek a beépített tömlővel tölcsér nélkül, még forró állapotban beletölthetők a palackokba, nem kell aggódni, hogy bármi is melléfolyik. Levek, zselék és gyümölcspépek A sokoldalú konyhai segédeszköz többet is tud az ínycsiklandozó levek elkészítésénél: a levek közvetlenül feldolgozhatók zselévé, a kifacsart gyümölcsből gyümölcspép is készíthető. A készlet részei külön-külön gyümölcskosárként vagy főzőedényként is használhatók. A kiváló minőségű nemesacélból készült gyümölcsgőzölő valamennyi típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós főzőlapokat is. És hogy teljes potenciálja valóban kihasználható legyen, számos gyakorlati tippet tartalmazó használati útmutatót is mellékelünk hozzá.
22 995 Ft
22 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2018  Praktikus konyhai eszközök

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.