Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 50 2016
Nemesacél serpenyő, 20 cm

Nemesacél serpenyő, 20 cm

Egy serpenyő minden eshetőségre - és bármely tűzhelyhez, beleértve az indukciós főzőlapot is. A többrétegű, szendvics kialakítású alj optimális hőtárolásról gondoskodik, a részleges kerámiaborítású GREBLON® C3+ minőségi tapadásmentes bevonat pedig zsírszegény sütéshez ideális, emellett csökkenti az étel leégését és letapadását. Mindennapos használatra alkalmas A serpenyő tükörfényesre polírozott 18/10-es nemesacélból készült, különösen erős, karcálló felületének köszönhetően pedig könnyen tisztítható. Hőálló szilikonbevonattal ellátott nyéllel, tiszta kiöntést biztosító kiöntőperemmel látták el, emellett 180 °C-ig sütőben is használható. 18/10-es nemesacél Speciálisan nemesített, hosszú élettartamú acél: rozsdamentes, könnyen kezelhető, formatartó és hőálló.
5 995 Ft
5 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 50/2016  Terítéken az Ünnepek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.