Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2018
Nemesacél wok, levehető párolóráccsal

Nemesacél wok, levehető párolóráccsal

Főzés és sütés, párolás és sütés - és természetesen tálalás: a wok az ázsiai konyha alapfelszerelései közé tartozik, sokoldalúságával azonban más receptek esetén is jó szolgálatot tesz. A többrétegű, szendvics kialakítású alj optimális hőtárolásról gondoskodik, részleges kerámiaborítással ellátott, könnyen tisztítható GREBLON® C3+ minőségi tapadásmentes bevonata pedig csökkenti az étel leégését és letapadását - ideális zsírszegény sütéshez. Az üvegfedélnek köszönhetően mindig látható a főzés folyamata, a levehető párolórács pedig különösen kíméletes párolást tesz lehetővé. A rozsdamentes nemesacélból készült wok valamennyi típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós főzőlapokat is, ezen kívül 180 °C-ig sütőbe is tehető.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.