Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2017
Növény ültető asztal

Növény ültető asztal

Ezen az asztalon nagyon kényelmesen és hátkímélő módon ültethetők át a növények. Az egyedülállóan magas munkafelületnek köszönhetően használata kíméli a hátat és a térdet, valamint kényelmes testtartást tesz lehetővé. A két akasztóra például kerti szerszámok akaszthatók könnyen hozzáférhető módon, az alul lévő tárolóhely pedig kiegészítő tárolóhelyet biztosít. A magasított, körbefutó asztalszél megakadályozza, hogy leessen a föld. Az asztal állítható magasságú talpaival egyenetlen talajon is stabilan áll. Időjárásálló kerti bútor A növény ültető asztal kialakítása tartós kültéri használatról gondoskodik: olyan tömör fenyőből készült, amely védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, így a szekrény sokáig szép marad. A munkalap és az akasztókkal ellátott szegélyléc horganyzott acélból áll, ezáltal időjárásálló és ellenálló.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2017  KERTI TERMÉKEK LEÁRAZÁSA

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.