Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 17 2018
Női csíkos ingruha, világoskék

Női csíkos ingruha, világoskék

Nyári melegben a könnyű ruhák igazi felüdülést jelentenek. Ez a szolid, A-vonalú ingruha kellemesen könnyű szövött anyagból készült. Az anyag tiszta biopamutból áll, a gomboláspánton, a megkötőn és a pánton kontrasztszínű díszszegéllyel látták el. A ruha bősége a mutatós megkötő és az övbújtatók segítségével igény szerint állítható. A félig felhajtott ujjak pánttal rögzíthetők. Időtlenül csinos blúzhatás A blúzgallér, a végigfutó gomboláspánt, a rávarrt mellzseb és a mellrészen lévő szűkítővarrások jellegzetes blúzhatásról gondoskodnak. A ruha a rakott hajtással ellátott hátrész, a mutatós fémlemezke és az oldalhasítékokkal készült egyenes alsó szegély révén még divatosabb megjelenést biztosít.
6 495 Ft
6 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek