Schließen

Női ezüst fülbevaló, lakat, cirkónia

6 995Ft -21%
5 495Ft
  • Raktáron
Szállítási határidő
Sze, 2020.08.19. -tól-/-től P, 2020.08.21.-ig
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Kiszállítás az üzletbe: ingyenes Click & Collect
  • Lakatformájú

Női ezüst fülbevaló, lakat, cirkónia

Megrendelési szám 112090
Fülbevaló 925-ös finomságú ezüstből
Első ránézésre fülbevaló, de, ha jobban megnézzük, egy aprócska lakat. Ragyogó cirkónia kövekkel van díszítve, melyek csillogását nem lehet nem észrevenni.

Szín

Fülbevaló: ezüstszínű
Kövek: víztiszta

Anyag

925-ös finomságú ezüst, ródiummal bevont
Kövek: cirkónia

Méretek

Magasság: kb. 1 cm
Lakat szélessége: kb. 0,5 cm
Ø cirkónia: kb. 1 mm
Szárhossz: kb. 10 mm
Az ezüst egy olyan nemesfém, amely a fémek között a legkiválóbb fényvisszaverési tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönheti káprázatosan ragyogó fehér csillogását. A színezüst nagyon puha, ezért tulajdonságainak módosítása és keményebbé tétele érdekében egyéb fémekkel ötvözzük. Elegáns ezüstékszereinkhez sterling ezüstöt használunk, amely 925 ezrelék színezüstöt és 75 ezrelék egyéb fémet, többnyire vörösrezet tartalmaz. Az ezüst a levegőben lévő kénnel reakcióba lép, emiatt idővel megfeketedik. Hogy ezüstékszereink megőrizzék szép világos színüket, egy platinacsoportba tartozó fémmel, ródiummal nemesítjük őket.
A cirkónia az egyik legszebb szintetikus kő. Lenyűgöző csillogása (a fényvisszaverődés színspektruma) vetekszik természetes példaképének, a gyémántnak a csillogásával (a Mohs-skálán 8,5 pontos), keménysége pedig csaknem utoléri a gyémánt (a Mohs-skálán 10 pontos) keménységét, ezen kívül mindig kifogástalan. A fehér gyémánt legjobb utánzataként tartják számon, de számos más csillogó színben is készül. Szikrázó cirkóniakövek felhasználásával nagyon különleges ékszerek készíthetők.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

112090

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.