Schließen
Női fehérneműk

Női fehérneműk

2 női csípőalsó szettben, szürke
Puha pamut-sztreccs anyag
3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
Női bustier melltartó, szürke
Modern szabású fehérnemű a mell alatti részen csipkével
3 995 Ft Quickshop
2 brazil női alsó szettben
Csipkével a combkivágásnál
3 495 Ft 3 295 Ft Quickshop
Női puha kosaras melltartó, kék
Gyengéden formál - merevítő nélkül
4 695 Ft 3 995 Ft Quickshop
2 női brazil alsó szettben, kék
Kétféle színű, finom csipkével
3 795 Ft 2 995 Ft Quickshop
Női memóriahabos kosaras melltartó, kék
A kosarak minden mellformához tökéletesen illeszkednek
5 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
2 női alsó szettben, csíkos
Finom csipkebetéttel
3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
2 női brazil alsó szettben, fehér
Kétféle színű, finom csipkével
3 795 Ft 3 295 Ft Quickshop
Női puha kosaras melltartó, csíkos
Gyengéden formál - merevítő nélkül
4 695 Ft 3 995 Ft Quickshop
Merevítő nélküli push-up melltartó, fehér
Varrás nélkül előformázott kosarak
5 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Merevítős melltartó, fekete
Speciális, kényelmes szabásvonal nagy méretekhez
6 495 Ft 5 995 Ft Quickshop
2 brazil női alsó szettben, fehér
Hátul finom csipkebetoldással
3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
2 brazil női alsó szettben, fekete
Hátul finom csipkebetoldással
3 995 Ft 2 995 Ft Quickshop
2 trikó szettben
Puha single-jersey anyag
3 495 Ft Quickshop
Női trikó csipkével, szürke
V-nyakkivágás finom, puha csipkével
3 295 Ft 2 595 Ft Quickshop
3 női alsó szettben
A derékrészt finom csipke díszíti
4 295 Ft 3 995 Ft Quickshop
Merevítős melltartó, fehér
Természetes dekoltázst kölcsönöz
4 295 Ft 3 295 Ft Quickshop
Női puha kosaras melltartó, szürke
Gyengéden formál – merevítő nélkül
4 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
5 női alsó szettben
Kellemesen puha single-jersey anyag
4 795 Ft 3 995 Ft Quickshop
2 női trikó szettben, fehér/kék
Puha single-jersey anyag
3 295 Ft Quickshop
Női trikó, fekete
Pamut-sztreccs anyag
2 495 Ft Quickshop
Női spagetti pántos trikó, menta
Pamut-sztreccs anyag
2 495 Ft 1 895 Ft Quickshop
Női csipkés bustier melltartó, sötétkék
Finom, puha csipkéből
4 695 Ft 3 995 Ft Quickshop
Női csipkés alsó, sötétkék
Finom, puha csipkéből
2 795 Ft 1 895 Ft Quickshop
2 női alsó szettben, mályva
Puha pamut-sztreccs anyag
3 995 Ft 2 995 Ft Quickshop
1 ...

Női fehérnemű: A nő sokoldalú igényeihez

Ön folyamatosan mozgásban van, vagy netalán túl sokat ül? A melltartóknak, a bugyiknak stb. a mindennapok során elég sok mindent ki kell bírniuk. A minőségi női fehérneműk számára ez nem is nagy probléma, melyek a kényelem és a divatos fazonok tökéletes kombinációjával egész nap elkísérik Önt. Fedezze fel az elbűvölő fehérnemű-szetteket, valamint fogadja meg tippjeinket, melyeket a megfelelő fehérnemű kiválasztásához adunk Önnek.

A női fehérnemű kombinálása és ápolása

Láthatatlan fehérnemű?

Minél világosabb és finomabb a ruha anyaga, annál valószínűbb az is, hogy fehérnemű színe is áttetszik rajta. Aki ezt szeretné elkerülni, gyakran fehér színű fehérneműt választ. Csakhogy a fehérnemű nem akkor marad láthatatlan, ha színe a ruha színéhez hasonlít, hanem akkor, ha a bőr tónusához. Ebben az esetben a testszínű, esetleg vöröses árnyalatú fehérnemű jelenti a megoldást. A testhez simuló ruházat esetén emellett a fehérnemű alakja is döntő jelentőségű: szűk nadrágok esetén tanga, ruha esetén pedig varrás nélküli alsó viselése ajánlott. A varrás nélküli darabok szinte egyáltalán nem rajzolódnak ki.

A finom női fehérnemű helyes ápolása

A mindennapokban használt fehérneműkkel ellentétben a finom fehérnemű ápolása több odafigyelést igényel. Ez azonban nem ok arra, hogy lemondjon a szép fehérneműkről. A melltartókat a legjobb kézzel mosni, de a gépi mosásnál is sokszor lehetséges segítségképpen fehérneműhálót alkalmazni. Ez általában megóvja a nagyon finom anyagot, és megakadályozza, hogy a melltartó merevítői elvesszenek. A finom fehérneműt a szárítógép helyett a szabad levegőn szárítsa. A túl magas hőmérsékletek ugyanis tönkretehetik az anyagot és a csipkét. Emellett általánosan érvényes: Olvassa el az ápolási útmutatót, és a finom fehérneműket mossa inkább túl hideg, mint túl meleg vízben.

Mire kell a leginkább ügyelni női fehérneműk vásárlásakor?

Könnyen kezelhető anyag

Minden napra egy friss, higiénikusan tiszta bugyi: ebben segít, ha fehérneműje könnyen kezelhető. A legegyszerűbb megoldás a pamut. Ezt a tartós természetes anyagot ugyanis általában gond nélkül lehet 40 Celsius fokban mosni és szárítógépben szárítani. A fehér vagy világos, tiszta pamutból készült szövetek bizonyos esetekben akár 60 Celsius fokban és intenzív hatású mosószerrel is moshatók. Azonban a műszállal, például elasztánnal kevert szöveteknek is megvan az előnyük: elaszticitásuknak köszönhetően formatartók és a mosás során kevésbé gyűrődnek.

Bőrkímélő anyagok

Mivel a fehérneműt közvetlenül bőrünkön viseljük, rendkívül fontos, hogy bőrkímélő anyagokból készüljenek. A természetes anyagokból, például pamutból vagy selyemből készült szövetek például légáteresztők, bőrsemlegesek és puha textúrájuknak köszönhetően nem szúrnak. A tiszta poliészterből készült fehérneműk ezzel szemben nem annyira megfelelők. Nem szívják be a nedvességet, és a rosszabb minőségű darabok olyan káros anyagokat tartalmazhatnak, melyek bőrirritációt okoznak. Ha azonban a poliészter csak alacsony százalékban van jelen vagy minőségi mikroszálat használnak, az anyag általában semmilyen gondot nem okoz, és a fehérneműt tartósabbá teszi. Ügyeljen arra, hogy a káros anyagokra tesztelt termékeket vásároljon.

Légáteresztő textíliák

A légáteresztés elvileg egyfajta nedvesség-menedzsment: ennek során a vízgőz, amely minden természetes mozgás során keletkezik, az anyagon keresztül kivezetődik. Így a ruházat és a bőr közötti tartományban folyamatosan kellemes, száraz klíma uralkodik. A kiváló minőségű pamut alsónemű képes kivezetni a folyadékot, emellett akár saját tömege húsz százalékának megfelelő nedvességet is fel tud szívni, anélkül, hogy a fehérnemű viselője nedvesnek érezné. Alternatívaként szóba jöhet a mikroszálas szövetből készült, speciális klímamembrános fehérnemű is. A nedvességszállítás ezzel talán még jobban szabályozható.

Érzéki fazonok

A mindennapokból való kiszakadás során vannak azok a pillanatok, amikor az érzéki fazon fontosabb, mint a kényelmi szempontok. Ilyenkor jönnek képbe a finom fehérneműk: csipkével vagy pliszével, fekete vagy pasztellszín – szép női fehérneműinket a legkülönfélébb változatokban kínáljuk. Ezek viselésekor sem kell azonban a kellemes viselet érzéséről lemondania: a kiváló minőségű selyem például nemcsak optikailag vonzó, hanem általában bőrbarát is, és csodálatosan simogató érzést nyújt. A megfelelő finom fehérnemű szettel rendkívül harmonikus kép jön létre.

Fedezze fel a Tchibo női fehérneműit!

Melltartók

A sportfűzőktől a softshell modellekig a Tchibo melltartói között minden igényt kielégítenek. A mellének optimális támaszt nyújtanak, és mindenféle fazonban elérhetők.

Női alsók

Kényelmes bugyi vagy finom, csipkével díszített tanga: A Tchibo szortimentjében megtalálja azokat a női alsókat, amelyekben Ön egész nap jól érzi magát.

Női trikók

Fedezze fel divatos és funkcionális, elérhető árakon megvásárolható női trikóinkat – többek között a selyem fehérneműket vagy a spegettipántos, sportos Basics alapdarabokat.

Minőségi garancia a női fehérneműkre

Ha Ön a fehérneműjében egész nap jól akarja magát érezni, az anyagminőség, a kidolgozás, valamint a biztonság és a funkcionalitás különösen fontos. Ezért termékeinket házon belül és külső intézetek által rendszeresen szigorú ellenőrzéseknek vetjük alá. Ezt a „Tchibo Certified Merchandise“, röviden: TCM minőségpecsét jelzi.

Emellett, ha Ön a női sportruházatot online vásárolja meg, azonnal ismerni fogja a megvásárolni kívánt termék legfőbb jellemzőit. A „LYCRA” pecsét például azt mutatja meg, hogy az adott fehérnemű magas elasztántartalmú anyagból készült. A „JÓT TETTÉL” kiegészítő pecsét pedig a fenntartható gyártási körülményekre utal.