Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 41 2018
Női felső, szürke

Női átlapolós felső, szürke

Lélegző ruhadarab Ebben a felsőben nem csak sportoláskor lehet csinos. Az állógallért oldalsó cipzárral látták el, az elülső oldal pedig különleges, réteges hatású. A felső puhán bolyhozott belső oldalának köszönhetően optimális hőszigetelést biztosít. A lélegző, gyorsan száradó anyag célzottan elvezeti a keletkező nedvességet, így kellemes viseletről gondoskodik. A felső az elasztánnak köszönhetően megőrzi formáját és tökéletesen áll, közben pedig a szabad mozgásban sem korlátoz. A hüvelykujjnak való kivágással ellátott ujjvég különleges részletként szolgál. A hátrész meghosszabbított.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 41/2018  Sportruhák hideg napokra

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.