Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 19 2019
Női hosszú blúz, csíkos, sötétkék

Női hosszú blúz, csíkos, sötétkék

Felsőrész tiszta biopamutból Ennek a lágy esésű anyagból készült blúznak köszönhetően nem jelentenek többé gondot a hűvös nyári esték. Kreppelt hatású tiszta biopamutból készült anyaga kellemes viseletet biztosít. Elől rejtett gomboláspánttal A blúz hátoldala enyhén hosszabbra szabott, a szűkítővarrás nőies sziluettet kölcsönöz, a rejtett gomboláspánt pedig tökéletesen beleillik a felsőrész összképébe. A felhajtható ujjak egyszerű pánttal rögzíthetők, a lekerekített alsó szegélyt oldalhasítékok, valamint mutatós fémlemezke díszíti.
6 995 Ft
6 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek