Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2017
Női kerti olló

Kerti olló hölgyeknek

Kertészkedést kedvelő hölgyeknek tervezték - különösen kézreálló Ez a női kerti olló különösen kézreálló és kis kecses kézben is ideálisan tartható. Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. A minőségi acélból készült Teflon® bevonatú pengékkel a fiatal, zöld fák, valamint a virágok könnyen vághatók. A bevonat megvédi a pengéket a rozsdásodástól. Nagyobb kényelem a kerti munka során A kerti olló markolata ergonomikusan formázott és csúszásgátló softgrip felülettel készült. Egykezes biztonsági zár akadályozza meg az olló véletlenszerű kinyitását.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.