Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 31 2017
Női kétoldalú dzseki, antracit-rózsa

Női kétoldalú dzseki, antracit-rózsa

Steppelt dzseki különösen könnyű köztes réteggel Ez a dzseki melegen tart, közben pedig nem nehezít el. Különösen könnyű, meleg köztes réteggel látták el. A környezetbarát ecorepel® impregnálás védőpajzsként szolgál a víz és a szennyeződés ellen. A steppelt dzseki divat dolgában is megállja a helyét: enyhén csillogó felülettel, állógallérral, a derékrészen és az ujjvégeken rugalmas paszpóllal, valamint olyan bécsi varrással készült, amely elegáns módon hangsúlyozza ki a nőies sziluettet. A kiváló minőségű összeállításhoz tárolótáska is tartozik: a divatos, kis súlyú ruhadarab kicsire összehajtható és a táskában tárolható. 1 dzseki - 2 különböző viselet Ma rózsaszín alapon leopárdmintás, holnap antracit, kedvtől és az aktuális, kedvenc színtől függően. Ez a steppelt mellény különböző színű oldalaival gondoskodik a változatosságról. A kétoldalú dzseki mindkét oldalát patentos, bevágott zsebekkel látták el.
14 995 Ft
14 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.