Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 30 2018
Női mellény, ezüst

Női mellény, ezüst

Ez a kétutas cipzárral ellátott mellény tökéletes viseletként szolgál, ha lehűl a levegő - például, ha esténként besötétedik. Praktikus: a mellény kicsire összehajtogatható, majd gyorsan és könnyen tárolható a tasakban. Összehajtható és kellemesen könnyű A csillogó külső anyag kellemesen könnyű, nem bélelt és szélálló. A könnyen kezelhető mellényt egy védelmet nyújtó állógallérral is ellátták, bősége pedig a derékrészen és az alsó szegélynél lévő végelzárós húzózsinórral állítható. A lekerekített és kissé hosszabbra szabott hátrész alsó szegélyénél kis hasíték található.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 30/2018  Női ruhák & kiegészítők

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.