Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 31 2018
Női merevítős melltartó, sötétkék

Női merevítős melltartó, sötétkék

Ez a melltartó optimális szabásvonalának és a kosárszegélyen lévő finom, puha csipkének köszönhetően egyszerűen kellemes viseletet biztosít. A fehérneműre nagy méretekhez való speciális, kényelmes szabásvonal jellemző. Ezen kívül egy kis masni kölcsönöz divatos megjelenést a melltartónak. Optimális illeszkedés A rugalmas, merevítős melltartó olyan puha, állítható hosszúságú pántokkal rendelkezik, amelyek szélessége, a zárórészhez hasonlóan, a kosármérettel arányosan nő - ezáltal optimálisan illeszkedik akár E-kosárméretig. Háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésze különösen bőrbaráttá teszi a fehérneműt - az elasztán formatartásról, tökéletes illeszkedésről, valamint még kényelmesebb viseletről gondoskodik.
6 995 Ft
6 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.