Schließen
Női nadrágok

Női nadrágok

Női slim fit farmernadrág, virágos
Mutatós virághímzéssel
7 995 Ft Quickshop
Női bengalin nadrág, fekete
Könnyen kezelhető és alig gyűrődő anyag
6 995 Ft Quickshop
Női slim fit farmernadrág, sötétkék
Kényelmes pamut-sztreccs anyag
8 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
Női slim fit farmernadrág
Kényelmes, kevert pamutanyag
6 995 Ft Quickshop
Női bengalin nadrág, sötétkék
Könnyen kezelhető és nem gyűrődő viszkóz-sztreccs
5 995 Ft Quickshop
Női 7/8-os treggings, kék
Puha és rugalmas anyag magas pamuttartalommal
5 995 Ft Quickshop
Női lezser nadrág, fekete
Rugalmas, kényelmes derékrésszel
6 495 Ft Quickshop
Női háromnegyedes kaprinadrág, sötétkék
Kényelmes, kellemesen puha pamut-sztreccs anyag
5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Női lezser nadrág, sötétkék
A rugalmas, rejtett megkötő révén kényelmes
8 995 Ft Quickshop
Női nyomott mintás nadrág, fekete
Puha pamut-sztreccs anyag
7 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
Női nadrág, alakformáló, sötétkék
Sztreccs anyagának köszönhetően alakformáló
6 995 Ft Quickshop
Női slim fit nadrág
Kényelmes pamut-sztreccs anyag
7 995 Ft 6 295 Ft Quickshop
Női jersey rövidnadrág, kék
Kellemesen puha, kevert pamutanyag
3 995 Ft 2 995 Ft Quickshop
Női termoleggings, szürke
Puha és meleg a bolyhozott belső oldal révén
2 995 Ft Quickshop
Treggings, fekete
Kevert pamut anyag
4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Női 3/4-es leggings, kék
Különösen puha és kényelmes pamut-sztreccs anyag
3 495 Ft Quickshop
Női lenvászon pamutnadrág, fehér
Lezser chino szabás szellősen könnyű anyaggal
7 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
Női chino nadrág, krém
Különösen puha pamut-sztreccs anyag
8 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Női kordleggings
2 díszzseb és 2 szegecses farzseb
3 995 Ft 2 995 Ft Quickshop
Női treggings, szürke
Puha, kevert pamutanyag
5 495 Ft 2 695 Ft Quickshop
Női nadrág, sötétkék
Könnyű, lágy esésű anyag
6 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
Női chino nardág, narancs
Különösen puha pamut-sztreccs anyag
7 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
Női rövidnadrág, fehér
Kényelmes pamut-sztreccs anyag
6 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
Női jeggings, sötétkék
Puha, kevert pamutanyag
5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
1

Női nadrágok - a lezsertől a kényelmesen át a szuper elegánsig

Fekete vagy fehér, hosszú vagy rövid, szűk vagy bő: A kiváló minőségű női nadrág kényelmes, praktikus és egyszerűen jól nézi ki. És ha Ön még néhány tippet is megfogad, akkor a lábát, fenekét és csípőjét is a legelőnyösebben hangsúlyozhatja ki. Fedezze fel a Tchibo légáteresztő, könnyen ápolható anyagokból készült női nadrágjait – és hagyja, hogy új kedvence stílusosan kísérje végig mindennapjait.

Nadrágjával így hangsúlyozhatja ki alakja előnyös oldalait

Női nadrágok bármilyen testalkatra

A klasszikus, bootcut szabású, hosszú nadrág általában biztos választás. Ez a szabás ugyanis ellensúlyozza az enyhén problémás helyeket. A többi szabással ezzel szemben alakjától függően trükközhet: a rövid, erőteljes lábakat például az egyenes szabású nadrág megnyújtja – a legjobb, ha színe sötét, vagy vasalt éle van. A fenék tökéletesre, alma alakúra varázslásában egy kis részletnek van nagy jelentősége: a megfelelő farzsebnek. Mivel a nagy, a középvarrástól messze lévő zsebek miatt a fenék kerekebbnek tűnik. Még több lehetőség rejlik a paszpólzsebben vagy a feltűnő varrásokban.

Hosszú nadrágok lezser kombinációja

Trapéznadrág vagy Marlene-nadrág: bőszárú női nadrág esetén a felső ne legyen túlságosan lezser. Ugyanis minél bővebb a nadrág, annál szélesebbnek tűnik a test egésze. Ezt a karcsú testközép kiegyenlíti. A szép arányokhoz a felsőrész megfelelő hosszúsága elengedhetetlen: különösen karcsú, magas derék esetén kell elkerülni, hogy a felsőrész a derék alá érjen. Jobb, ha a felsőt lazán betűri a nadrágba, vagy alternatívákat keres, ami lehet például egy rövidujjú body. Blúzzal vagy a garbónyakú pulóverrel kombinálva irodába is felvehető.

Betűrjem a nadrágot a cipőbe vagy ne?

A szoros szabású, testhez álló farmernadrágok a harmonikus összhatás kedvéért természetesen betűrhetők a csizmába. Az egyenes szabású nadrágot jobb a cipőn kívül vagy divatosan felhajtva viselni. Figyelem! A felhajtott nadrágszár az erős lábat optikailag rövidíti. A bő szabású vagy a trapéznadrágnak csak a cipőn kívül hordva érvényesül divatos hatása.

Testhez simuló nadrágok remek fazonokban

A testhez simuló női nadrágot bő felsővel célszerű kombinálni – például hosszú blúzzal vagy túlméretes, hosszú pólóval. Ez a kontraszt ugyanis harmonikus arányokat teremt, és a fókuszt a karcsú lábakra helyezi. Tetszés szerint viselhet hozzá magassarkú cipőt vagy akár tornacipőt is. Nem nagyon illik hozzá a nagyon hegyes vagy az idomtalan modellek, valamint a feltűnő színek.

Mire kell ügyelni női nadrágok vásárlásakor?

Mindennapi viseletre alkalmas fazonok

A legszebb női nadrág sem lesz a kedvenc darabja, ha ülés vagy menés közben bevág. Ez persze nem jelenti azt, hogy elálló fazont kell választania. A testhez simuló fazonoknál már egy kevés streccs is komfortérzetet ad. Ehhez például a pamut és műszál, például elasztán keverékét használják. A streccsnadrágok egy további előnye: Az anyag nem gyűrődik – és például még akkor is szép simán néz ki, ha Ön sokáig ült az íróasztalnál.

Minőségi kivitelezés

A női nadrágok kifogástalan kivitelezése elsősorban a varrásokról ismerhető fel: laposnak és folyamatosnak kell lenniük. A minőségi nadrágoknál ez a belső oldalon lévő varrásokra is vonatkozik – ennek ellenőrzésére fordítsa ki a nadrágot. Szintén jó jel: minél rövidebbek az öltések, annál hosszabb ideig tartanak. És ha még a gombok is stabil benyomást keltenek, ha a gomblyuk elég szűk és a cipzár nagy fémfogakból áll, akkor Ön minőségi kivitelezésű és kiváló minőségű darabot tart a kezében.

Könnyen ápolható anyagok

A női nadrágok különösen kedvelt anyagai közé tartozik a pamut – többek között azért, mert ápolása rendkívül egyszerű. A különféle pamutszövetek, például a kord vagy a farmer, mosógépben 40 Celsius fokon általában minden gond nélkül moshatók. Emellett általában elegendő a nadrágokat egy kicsit kisimítani és egyenesen kiteregetni – a körülményes vasalásra nincs szükség. Általában az elasztánnal kevert szövet ápolása is egyszerű: A műszál megakadályozza, hogy az anyag mosás közben csúnyán összegyűrődjön, és gyorsan szárad.

Légáteresztő képesség

Ön a mindennapok során sokat mozog vagy hosszú ideig kell ülnie? A légáteresztő anyagok egyrészt biztosítják, hogy az oxigén gond nélkül eljusson a bőrhöz. Másrészt az izzadságot azonnal kiviszik, és a nadrág alatt nem keletkezik hőtorlódás. Így a bőr kellemes klímája sokáig megmarad. Használjon jó nedvszívó anyagokból, például pamutból vagy lenből készült termékeket. A műszálból készült, modern funkcionális textíliák légáteresztők.

Fedezze fel a Tchibo női nadrágjait!

Farmernadrágok

A Tchibo a kedvelt klasszikust számos változatban kínálja Önnek: slim fit vagy alakformáló farmernadrágok, színes mintás, klasszikus kék vagy fehér nadrágok formájában. A divatos farmerek közül nagyon sok bio-pamutból készült. Böngéssze át kínálatunkat és találja meg a legkedvezőbb női farmernadrágot!

Vászonnadrágok vagy chinók

A Tchibo női nadrágjai között a chinótól a jeggings modellig, a dzsörzétől, a twill és a cord anyagig mindent megtalál. Böngéssze át az évszaktól függően levegős-könnyű vagy kellemes melegítő modelljeinket, a szabadidő eltöltéséhez vagy az irodába. Teljesen mindegy, hogy Ön milyen textíliából készült női nadrágot keres – szortimentünk megfelelő minőséget kínál Önnek elérhető áron.

Minőségi garanciánk a női nadrágokra

Női nadrágjaink anyaga és kidolgozása megfelel a saját magunk számára felállított magas minőségi követelményeknek. Ezt házon belüli és külső intézetek által elvégzett vizsgálatokkal biztosítjuk – és a „Tchibo Certified Merchandise“ tanúsítvánnyal, (röviden: TCM) igazoljuk.

Ha online vásárol meg egy nadrágot, minőségpecsétjeink és használati útmutatóban foglaltak alapján azonnal láthatja, hogy valóban új kedvenc darabja van-e Ön előtt. „Bio-pamuttal” pecsétünkből Ön például azonnal tudhatja, hogy a felhasznált pamut ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származik.