Schließen
Női nagyméretű felsők

Női nagyméretű felsők

  • Női ballon esőkabát, krémszínű
Szélálló, vízhatlan és lélegző
11 995Ft
Gyorsnézet
  • Női kapucnis kötött polárkabát, szürke
Különösen puha, meleg és lélegző
16 995Ft
Gyorsnézet
1 ...

Női nagyméretű felsők a hatásos fellépéshez

Könnyű, lezser tunikák, szellős blúzok vagy stílusos pólók? A divat bármilyen konfekcióméretben öröm! A stílusos női felsők nagy méretekben is ellenállhatatlanok – szép színek és tökéletes szabás biztosít kellemes viseletet. Fedezze fel a Tchibo sokoldalú női felsőit – a puha szabadidőfelsőktől a könnyű nyári blúzokon át a meleg télikabátokig. Styling-tippjeinkkel szeretnénk megkönnyíteni Önnek a választást.

Stílusból ötös - nagy méretben is: női felsők az Ön stílusára tervezve

Szellős, nyári felsők

A lezsertől a stílusoson át az elegánsig: a nyári divat rendkívül változatos felsőket tartogat a hölgyek számára nagy méretekben, melyekkel a szabástól függően más-más testrész hangsúlyozható. Ha például a pillantásokat szeretné a csípőjéről a vállaira terelni, akkor a feltűnő mintájú vagy színű tunikák ajánlottak. Ugyanígy előnyösek az alak szempontjából a Carmen nyakkivágású felsők, mivel célzottan a vállakat állítják a középpontba. A nagyobb méretű hölgyekhez különösen jól illenek az átlapolós hatású blúzok.

Télikabátok nagy méretekben

Egy új télikabáttól azt várjuk, hogy jó meleg legyen, de ugyanakkor stílusos is. A pehelytöltetű vagy steppelt télikabátok nagyon melegek, de egyben könnyűek is, ezért nem erősítenek. Aki szeretné a hastájéki kis párnácskákat elrejteni, válasszon a nagyméretű kabátok közül derékban enyhén karcsúsított, alul bővülő fazont. Ezzel szemben a kerek csípő egyenes szabású kabáttal ellensúlyozható.

A megfelelő kivágás a lényeg

A színek és minták mellett a nyakkivágás is döntően hozzájárul a felső összhatásához. A mély vízesés és V-nyakkivágás például a nőiességet hangsúlyozza a dekoltázs kiemelésével. Ezzel játszva elterelhető a figyelem a kis pocaktáji feleslegről. Nagyobb mellbőség esetén ajánlott kerülni a garbót és a kerek nyakkivágást, inkább egy visszafogott V-nyakkivágást érdemes választani.

Minták a középpontban

Akár a csíkosat, akár a pöttyöset vagy a pepitát szereti: a minták lendületet visznek az öltözékbe. Hatásuk azonban, a mintától függően, különböző. A finom virágmintás vagy tarka pöttyös blúz kislányos bájt sugároz, míg a nagyméretű, grafikus mintákkal díszített női pulóver feltűnést keltő. Különösen jól mutatnak a nagy minták sötét háttéren. A mintás felsők szépen harmonizálnak egyszínű alsórészekkel, például nagyméretű leggings-ekkel.

Szempontok nagyméretű női felsők vásárlásához

Minőségi kivitel

Ha egy női ruhadarab jó minőségben készült, az nemcsak látható, de érezhető is. Ügyeljen például a lapos varrásokra, melyeket belül és kívül is rövid, egyenletes öltésekkel készítettek, hogy kellemes viseletet biztosítsanak. A szépen eldolgozott cipzárak, gombok és gomblyukak is kényelmesebbek, Ön pedig hosszabb ideig örülhet új felsőjének.

Megfelelő szabás

Az alakjához legjobban illő szabást a legjobb, ha alaktípusa szerint választja ki. Ha Ön az „A” típushoz tartozik, széles csípővel, akkor Önnek a feltűnő mintás felsők vagy a mellzsebes pulóverek előnyösek. Ha a középtájon teltebb, ún. „O” típust képviseli, akkor az egyszínű, sötét nagyméretű női pólók állnak jól Önnek.

Minőségi garanciánk nagyméretű női felsőkre

Annak érdekében, hogy Ön tökéletesen jól érezze magát a Tchibo új, divatos felsőiben, különös hangsúlyt fektetünk a válogatott anyagokra és a kiváló minőségű kivitelezésre. Ezért rendszeres tesztekkel biztosítjuk, hogy Ön tökéletesen megbízhasson termékeink minőségében, melyeket a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) jelölésről ismerhet fel.

Nagyméretű női felsők online vásárlása során további jelölések is segítik Önt a döntésben. A „Stretch” felirat például a rendkívül rugalmas ruhadarabokon található meg.