Schließen
Női nagyméretű nadrágok

Női nagyméretű nadrágok

néhány darab kapható
  • Női kötött leggings
Bársonyosan puha, kevert Lenzing Viscose® anyag
6 295Ft
5 295Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
1 ...

Nagyméretű női darabok: divatos nadrágok, szoknyák és még sok más

Divatos slim fit farmer vagy kényelmes treggings? Rafinált szabású nadrágokkal és szoknyákkal nemcsak alakját emelheti ki, de egyéni stílusát is hangsúlyozhatja. A Tchibo leggings-eket, farmereket is kínál nagy méretekben, csakúgy, mint maxiszoknyákat és farmerszoknyákat – a lezsertől az extravagánsig. Nálunk azt is megtudhatja, hogyan kombinálja stílusosan a csinos szoknyákat, nadrágokat.

Szuper összeállítások nagyméretű nadrágokkal, szoknyákkal stb.

Kényelmes leggings-ek a hétköznapokra

A nagyméretű, extra hosszú felsőrész és az egyszínű leggings kombinációja kényelmes hétköznapi összeállítást eredményez. Ahhoz, hogy tökéletesen jól érezze magát, válasszon nem átlátszó anyagot, mint a Lycra vagy a bőr, melyeken sem a bőre, sem az alsóneműje nem látszik át. A sötét színű leggings ráadásul optikailag hosszabbítja is a lábat – főleg, ha magassarkú cipővel viseli. A színes leggings ezzel szemben eltereli a figyelmet a csípő- és deréktájékról.

Maxiszoknyák: stílusos összeállítások nagy méretekben

Lezser, strandra való, divatos hétköznapi vagy elegáns esti viselet? A maxiszoknya klasszikus nyári ruhadarab, mellyel bármilyen helyzetben jól öltözött lesz. Ezek a bokáig érő, szép esésű anyagokból, pl. tüllből vagy viszkózból készült szoknyák kiválóan alkalmasak a kisebb párnácskák elrejtésére. Az összeállítás különösen harmonikus lesz, ha a nagyméretű, testhez simuló pólót vagy blúzt kombinálja maxiszoknyával. A laza, lezser viselethez sneaker cipővel vihet sportos jegyet az öltözékbe. Esti viseletként húzzon magas sarkú cipőt a maxiszoknyához, az izgalmas hatás kedvéért.

Divatos: szoknya télen

Szívesebben hord szoknyát, mint nadrágot? A hűvösebb napokon sem kell lemondania kedvenc viseletéről. A melegebb anyagok, mint a nehéz farmeranyag, a kord vagy a bársony, thermo- vagy gyapjúharisnyával kombinálva kellemesen melegek. Romantikus téli összeállítás például a térdig érő gyapjú szoknya és a bokacsizma együttese. A sötét színű ceruzaszoknya, ami a nagyobb méretet viselő hölgyek számára különösen előnyös, elegáns csizmával rendkívül stílusos megjelenést kölcsönöz.

Találja meg a megfelelő fazonú farmert

Ahhoz, hogy új farmerje igazán jól álljon, és alakját a lehető legjobban kiemelje, fontos a megfelelő szabás. Nagy méretekben hölgyeknek a slim fit vagy a bootcut fazon ajánlott, mert ezek hosszabbnak láttatják a lábat. Farmer vásárlásakor azonban ügyeljen a farzsebekre is. Ha közel vannak egymáshoz, az optikailag kisebbít. Szintén előnyösek a lejjebb elhelyezett zsebek, mivel a tekintetet lefelé irányítják.

Fontos szempontok a nagyméretű női szoknyák és nadrágok kiválasztásához

Kényelmes viselet

Különféle tényezőktől függ, hogy egy nadrág vagy szoknya kényelmes viselet-e: a bőrbarát anyag mellett fontos a mozgásszabadság is. Válasszon elasztikus anyagból készült, megfelelő szabású aljat. A nagyméretű nadrágoknak vagy szoknyáknak azonban nem kell bő szabásúaknak lenniük: az elasztánt is tartalmazó, testre simuló ruházat is lehet nagyon kényelmes, ha megfelelő a szabása. Fontos, hogy a szűk nadrág vagy szoknya varrásai laposak és puhák legyenek, hogy ne legyenek kényelmetlenek.

Könnyű kezelhetőség

Mindenki szívesebben kap elő egy könnyen kezelhető nagyméretű ruhát, hiszen sok fáradságot takarít meg a hétköznapokban. A pamutból készült szoknyák és nadrágok például 40 fokon, mosógépben moshatók. A kord vagy a tüll ezzel szemben valamivel kényesebb, de 30 fokon, kímélő programon szintén kimosható a mosógépben. A hímzésekkel díszített és a puha anyagokat a kíméletesebb mosás érdekében kifordítva mossa.

Minőségi garanciánk nagyméretű női aljakra

A Tchibo ügyel a minőségi anyagok használatára és a gondos kivitelezésre, hogy Ön mindig jól érezze magát szoknyáinkban és nadrágjainkban. Magas igényeinket a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) jelölés igazolja.

Nagyméretű női nadrágok és szoknyák online vásárlása során a Tchibo-nál további jelölések és terméktájékoztatók segítik Önt a döntésben. A „JÓT TETTÉL” jelölés alapján például biztos lehet benne, hogy a ruhadarab kezeletlen biopamutból készült.