Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 46 2016
Női puha melltartó, fehér

Puha melltartó, fehér

Ez a nagyon puha, merevítő vagy szivacsbetét nélküli sportmelltartó optimális tartást és kellemes viseletet biztosít. Erről a háromosztásos kosarak gondoskodnak, amelyek a vízszintes és a függőleges osztóvarrásnak köszönhetően szépen igazodnak a nőies domborulatokhoz. Dekoratív díszszegély és díszmasni kölcsönöz nőies bájt ennek a fehérneműnek. Kedvenc fehérnemű kényelmes részletekkel A melltartó olyan egyedülállóan széles, puhán párnázott pántokkal rendelkezik, amelyek hossza állítható. Annak érdekében, hogy minden méretben megfelelően illeszkedjen, a pántok és a zárórész szélessége a kosármérettel arányosan nő. A rendkívül kényelmes viseletről az elasztántartalom, valamint a puha és bőrbarát, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész gondoskodik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 46/2016  Természetesen elegáns

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.