Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 23 2017
Női rövid ballonkabát, drapp

Női rövid ballonkabát

Divatos megjelenés és funkcionalitás A szellősen könnyű rövid ballonkabát számos funkcionális részletével ejt ámulatba. A kabát állítható bőségű gallérjában egy kapucni rejtőzik. A rövid kabát külön szabott hátrésszel, rejtett hasítékkal, valamint levehető derékövvel rendelkezik. Az elöl és hátul lévő osztóvarrások kihangsúlyozzák a nőies sziluettet. A ballonkabát kétsoros gomboláspánttal zárható és két bevágott zsebbel is ellátták. A vállrészen és az ujjvégen található díszgomboláspánt további díszítőelemként szolgál. És hogy a kabát ne veszítsen szépségéből, külső anyaga víz- és szennyeződéstaszító kidolgozással készült.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.