Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 46 2017
Női softshell nadrág

Női softshell nadrág

Ha sokat mozgunk odakint, az időjárás folyton folyvást meglephet bennünket - ennek a softshell nadrágnak köszönhetően azonban ez a meglepetés garantáltan nem lesz kellemetlen. A nadrág lazán követi a test vonalát, ezen kívül rugalmas, strapabíró és gyorsan szárad - ezáltal kiválóan alkalmas szabadtéri tevékenységekhez. Rendkívül kényelmes viseletet biztosító túranadrág Környezetbarát ecorepel® impregnálása víz és szennyeződéstaszítóvá teszi a nadrágot, a rugalmas külső anyag pedig rendkívül kényelmes viseletről, valamint kellően szabad mozgásról gondoskodik. Puha, meleg softshell nadrág Az előformázott térdrésszel készült nadrág enyhén bolyhozott, puha és meleg belső oldallal rendelkezik, derékrészének bősége pedig állítható. Két bevágott zsebbel és két olyan farzsebbel is ellátták, melyek közül az egyik cipzáras.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.