Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2018
Női sportmelltartó, világoskék-szürke

Női sportmelltartó, kifordítható, kék-szürke

Minden mozdulathoz igazodik, az enyhe megtámasztás révén pedig ideális lágyabb sportokhoz. Ezen kívül a varrás nélküli kidolgozás és a TACTEL® szálak kiváló tulajdonságokat biztosítanak a sportoláshoz. A varrás nélküli kidolgozásnak köszönhetően még kényelmesebb viseletet biztosít, a különleges anyagszál pedig bőrbaráttá, strapabíróvá és lélegzővé teszi a melltartót. Mindehhez még a széles mell alatti rész, a széles pántok és a birkózó fazonú hátrész is hozzájárul. Így tökéletes összhangba kerül a funkció és a megjelenés. Ezen kívül a sportmelltartó kétféleképpen hordható: egyik oldala világoskék, másik oldala szürke. Ezáltal ez a kétrétegű kidolgozású melltartó a különböző kötött részeknek köszönhetően nem csak optimálisan tart, hanem megjelenés szempontjából is változatos.
3 495 Ft
3 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.