Schließen

Nőies vonalak

Divatos női szettek & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Lezser viseletek

Felsők & nadrágok melegebb napokra

Stílustipp

A nyár színe: a sárga

Felső vagy nadrág: ezen a nyáron is tetszés szerint kombinálhatja a sárga színt, mely igazán jó hangulatot sugároz.

A sárga lágy, de erősebb árnyalatai is kiválóan illenek a kékhez, a feketéhez és a krémszínhez. Ha még bizonytalan benne, hogy ez a szín harmonizál-e bőr- és hajszínével, akkor legjobb, ha sárga kiegészítőkkel vagy nadrágokkal kezd. Így szép lassan ismerkedhet a színnel.
     
    
  
  
  
    
Sajnos már elfogyott
 
 

Nyárias minták

Trendi felsők, nadrágok & kiegészítők

Szépséges részletek

Elbűvölő hímzések

Bizonyára már Ön is felfedezte divatos mintáinkat! A kollekció számos darabját csinos, virágmintás hímzés díszíti.

Minden felsőnek és nadrágnak különleges bájt kölcsönöznek, így ezeket viselve igazán kellemesen telhetnek a nyárias napok.
 
   
    
  
 
    
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
  
   
  
    

A legjobb alapdarabok

Könnyen kombinálható felsők & nadrágok

   
    
  
  
            
néhány darab kapható
  
  
néhány darab kapható
  
  
 
Sajnos már elfogyott
   
Sajnos már elfogyott
     

Melyik nadrág illik hozzám?

Stílusok a sikkestől a sportosig

Csillogó ékszerek

Swarovski®, cirkónia és további szépségek a ragyogó megjelenésért          

Cipők, zoknik & további kiegészítők

Csinos & praktikus

Testszínű női fehérneműk

Stílustipp

Láthatatlan, mégis csinos

A megfelelő fehérnemű a nyári ruhákhoz

Sok fehérnemű a világos blúzok és felsők alatt gyakran átlátszik. A testszínű fehérnemű ellenben nem tűnik át, ezért a nyári anyagok alatt szinte láthatatlan.

A testszínű fehérneműkben több is rejlik! Testszínű, alakformáló fehérneműink például szinte varrás nélkül készülnek és előnyösen hangsúlyozzák ki az alakot.

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.