Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2016
Nyakba akasztható biztonsági tárca

Nyakba akasztható biztonsági tárca

Manapság nem csupán a kártyákra és a készpénzre kell figyelni - a kártyachipeken tárolt adatok is rendkívül vonzók a zsebtolvajok számára. Ezért ennek a könnyű, hasadásgátló szövetből készült külső anyaggal ellátott nyakba akasztható biztonsági tárca esetében a külső falakban található RFID védőfólia biztosít kellő védelmet a személyes adatok számára. A fémmel megerősített akasztózsinór révén nehezebb elvágni és felfejteni. Funkcionális részletek Állítható hosszúságú akasztózsinórral Főrekesz kétutas cipzárral Bevágott rekeszek a hitelkártyák számára Két hosszú, függőleges, ablakos rekesz, például az igazolvány számára Két cipzáras rekesz Puha, nedvességnek ellenálló hátoldal az egyedülállóan kényelmes viseletért

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 25/2016  Utazás & Nyaralás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.