Schließen

Nyeregbe, srácok!

Lovas gyerekruhák & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Árkon-bokron keresztül

Lovassport tartozékok az USG-től

Biztonságos lovaglás

Az USG védelmet nyújtó és funkcionális termékei tökéletes felszerelést biztosítanak minden lovas számára. Hiszen akár terepen, akár csarnokban: lovaglás közben a biztonság mindig kiemelt prioritást élvez.

Tipp:
A kobak mindig tökéletes illeszkedéséért: valamivel a fülek fölött és körülbelül két ujjnyira a szemöldök fölött helyezkedjen el.

Tetőtől patáig

A lóápolás kellékei

Az USG lóápoló eszközei kiváló felszerelést biztosítanak a lovak kis és nagy rajongói számára. A készlet a nélkülözhetetlen patakaparó mellett ezeket a lóápoló eszközöket tartalmazza:

✓ Lóvakaró

Praktikus használatot biztosít a durva szennyeződések eltávolításához és a szőrváltás megkönnyítéséhez.

✓ Gyökérkefe

Tökéletes a sörény, a farok és a lábak lekeféléséhez.

✓ Kaparókefe

Hogy csillogóvá és szép simává váljon a ló szőre.

✓ Sörényfésű

Üstök, sörény és farok ápolásához.

Lovakat felnyergelni!

Stílusos lovasruházat & kiegészítők

Mézes sütemény lovaknak

Házi készítésű jutalomfalatok

3 banán
3 nagyméretű sárgarépa
100 g őrölt zabpehely
100 g zabpehely & kevés méz

A banánokat összekeverjük a finomra reszelt sárgarépával és a mézzel. Annyi zabpelyhet adunk hozzá, hogy szilárd tésztát kapjunk. 150 °C-on egy órán át sütjük. A finomságokat 2 napon belül adjuk oda a lovaknak.
  
  
  
  
    
   
 
 
   
   
  

Örökre a kedvenceink

Ruhák & textíliák lovas mintákkal

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.