Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 50 2016
Öntöttvas sütő, ovális, krém

Öntöttvas sütő, ovális, krém

Amikor odakint hidegre és kellemetlenre fordul az idő, ismét előkerülnek a hosszú párolást előíró receptek. Ezzel a sütőedénnyel pedig pontosan úgy fognak sikerülni az ételek, ahogyan eltervezte! Az edény zománcozott öntöttvasból készült és egészen a peremig egyenletes hőeloszlást, valamint hosszú hőtárolást garantál. Hosszú élettartamú és strapabíró Ezzel a konyhai segédeszközzel a hús valamennyi tűzhelytípuson - indukciós főzőlapon is - erős lángon tökéletesen elősüthető, majd megpárolható. A nehéz vasfedő még órákon át tartó párolás esetén is az edényben tartja a folyadékot, nemesacél fogantyújának köszönhetően pedig még a sütőben is magas hőmérsékleten sülhet az étel - ha esetleg az ünnepi sültnek a szokásosnál egy kicsit gyorsabban kellene elkészülnie.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 50/2016  Terítéken az Ünnepek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.